Miért minket válassz?

Miért minket válassz? Egyszerű!

Mert:

  • Mi nem trükközünk az árakkal!
  • Nálunk gyorsan, olcsón, korrekten szerezheted meg jogosítványodat!
  • Mindent egy helyen találsz, legyen az gyakorlópálya, vizsgahelyszín, elméleti oktatások tanterme, egészségügyi vizsgálat.
  • Közvetlenül a kék metró megállójánál vagyunk, így egyszerűen megközelíthetsz minket!
  • Folyamatosan bővülő, karbantartott, változatos motor- és autóparkkal rendelkezünk. Mindegy milyen típuson szeretnél tanulni, nálunk mindent megtalálsz!

Iskolánkról:

Iskolánk "B" kategóriás autóvezetői- és "AM", "A1", "A2", valamint "A" motoros jogosítvány megszerzéséhez szükséges képzéssel - és teljeskörű ügyintézéssel foglalkozik - iskolavezetőnknek Ludman Lajosnak 40 éves tapasztalatával a háttérben. A tanulókat 20 magasan képzett, türelmes közlekedési szakember várja, biztosítva a jó tudásszint elérését.

Kulturáltan berendezett kényelmes szaktantermeinkkel - a velük azonos helyen lévő irodáinkkal, - valamint jól megközelíthető, központi helyen lévő tanpályánkkal állunk rendelkezésre.

Nálunk nem kell az elméleti oktatás után a "világvégére" mennie a gyakorlati képzésre, mert tanpályánk a központban van, a Duna Pláza hátsó parkolójában, mindössze 3 percnyire a Kék metrótól. A pálya este kivilágított(!) és nem zár be 17 órakor, mint más pályák. Itt egésznapos nyitvatartással, hétvégén és ünnepnapokon is lehetőség van gyakorlati képzésre.

Tőlünk a vöröskeresztes tanfolyamhoz sem kell a "világvégére" menned, mert azt is helyben bonyolítjuk. No és magáért a jogsiért sem kell majd messze menni, mert a főokmányiroda is csak két Metró megállóra van a SPURI DUNA PLÁZÁ-tól.

Kellemes tanulást és sikeres vizsgákat kívánunk!

Copyright © 2016 Spuri Suli